Kliknite na sliko za ogled kataloga ⇩

Če si med tistimi, ki redno spremljajo ugodne ponudbe naših trgovcev in si ne želiš zamuditi prihrankov, potem nikar ne spreglej spletne strani katalogi.ceneje.si, ki ti redno prinaša nove akcijske ponudbe, ki te čakajo v izbranih katalogih. Ponudba katalogov je velika, zato na katalogi.ceneje.si lahko najdeš kataloge številnih različnih ponudnikov, kot tudi številnih tematskih sklopov. Če si ne želiš zamuditi nobenega kataloga lahko na strani katalogi.ceneje.si vpišeš svoj e-mail naslov in 3x na teden ti bomo dostavili najbolj aktualne kataloge kar v tvoj poštni nabiralnik. Iskanje po strani katalogi.ceneje.si je povsem enostavno in pregledno, saj si lahko po navigaciji kategorij sam izbereš iz katere kategorije si želiš ogledati kataloge. Lahko pa si kataloge izbereš tudi glede na ponudnika. Ali pa v iskalnik enostavno vpišeš kateri katalog iščeš in že bo pri tebi.

 

vsi katalogi na ceneje.si

 

Namen spletne strani katalogi.ceneje.si je čim bolj aktualno informirati potrošnike o akcijskih izdelkih v katalogih, ki so trenutno na voljo v trgovinah in posledično potrošnikom omogočiti tudi prihranke pri njihovih nakupih. Z obiskom spletne strani katalogi.ceneje.si se lahko tako enostavno izogneš goram papirja, ki te vsak dan čakajo v nabiralniku in si najbolj ugodne ponudbe ogledaš kadarkoli in kjerkoli ti želiš. Doma za računalnikom ali na poti v trgovino na mobilnem telefonu. S klikom na katalog prideš do enostavne aplikacije, v kateri lahko listaš po katalogu, povečuješ ali si ga ogledaš kar v celozaslonskem načinu. V aplikaciji imaš na voljo tudi iskalnik, v katerega lahko vtipkaš želeno frazo, izdelek ali besedo ter ti aplikacija preveri, ali izbrani katalog vsebuje želeno vsebino. Tako si lahko prihraniš na času in si prikažeš le strani v katalogu, ki so relevantne zate.

Pod vsakim katalogom te na katalogi.ceneje.si čaka tudi kratek opis kataloga, kateri je namenjen predvsem informiranju uporabnikov. Že iz samega opisa lahko hitro vidiš kakšne akcije so trenutno v izbranem katalogu ter hitro ugotoviš ali te njegova vsebina zanima, ali ne. Pod katalogom ti je na voljo tudi informacija o veljavnosti kataloga, zato pred samimi nakupom seveda ne pozabi preveriti tudi le-te. Sama stran katalogi.ceneje.si je bila ustvarjena tudi v ekološkem duhu, saj se kot vsi vemo za tiskanje katalogov letno porabi ogromno ton papirja za kar je potrebno ogromno dreves in pitne vode. Če si tudi ti želiš prispevati k boljšemu okolju lahko na nabiralnik nalepiš rumeno nalepko, ki pomeni, da v nabiralnik ne želiš reklamnih materialov ter se odločiš za katalogi.ceneje.si. Brskanje po katalogih je mogoče tudi na hrvaškem trgu in sicer na domeni katalozi.jeftinije.hr, ki je odlična destinacija za tiste, ki boste poletne počitnice preživeli pri naših sosedih.

1.288 ogledov - klik na katalog za ogled