Kliknite na sliko za ogled kataloga ⇩

Katalogi.ceneje.si je podstran vodilnega slovenskega portala za primerjalno nakupovanje ceneje.si, ki je v Sloveniji eden izmed bolj priljubljenih, saj ga mesečno obišče več ko 600.000 slovenskih potrošnikov. Ceneje.si je tako postal »Prva misel pred nakupom« marsikaterega potrošnika, ki si želi transparentnega načina konkuriranja spletnih trgovin. Na portalu ceneje.si lahko spremljaš in primerjaš ponudbe številnih slovenskih trgovcev ter tako izbereš najbolj ugodno. Trenutno lahko na portalu ceneje.si najdeš preko 400 trgovin, 7000 priljubljenih blagovnih znamk ter več kot milijon izdelkov. Ponudba je res velika in raznolika, zato bo med njo sigurno vsak našel pravo zase. Zakaj si nebi končno olajšal dolgotrajnega iskanja ugodnih ponudb, če lahko na ceneje.si vse to najdeš hitro in enostavno. Poleg primerjave cen te na ceneje.si čakajo tudi številne informacije o izdelkih, razlage tehničnih pojmov, strokovne teste izdelkov, uporabne nasvete naših uporabnikov ter številne nasvete in nakupovalne vodiče za lajšanje nakupa.  Na ceneje.si lahko uporabljaš tudi funkcijo primerjave izdelkov, ki ti omogoča, da lahko hitro in pregledno raziščeš podobnosti in razlike med dvema ali tremi izdelki in se tako lažje odločiš kateri je pravi zate. Če še vedno nisi prepričan o izbiri se lahko poslužiš tudi vprašanja na forumu, kjer ti bodo ostali uporabniki lahko pomagali iz prve roke. Portal stremi k temu, da na njem potrošniki v katerikoli fazi nakupa najdejo vse potrebne informacije v nakupnem procesu ter s tem pomagajo k bolj preudarnim nakupom. Ceneje.si je tudi odlična odskočna deska za vse manjše spletne trgovine, ki imajo tako na voljo prvo stopnico za začetek uspešnega poslovanja.

 

 

Trenutno lahko na ceneje.si najdeš izdelke iz kar 12 kategorij, in sicer Avdio & Video, Avto Oprema, Dom & Vrt, Erotika, Foto, Lepota in zdravje, Oblačila & Obutev, Pisarna in šola, Računalništvo, Šport, Telefonija in Vse za otroke. Le-te so razdeljene v številne podkategorije, ki uporabniku omogočajo bolj enostavno iskanje po kategorijah. Iskanje izbranih izdelkov je mogoče tudi preko enostavnega iskalnika v katerega je potrebno le vpisati želeno besedo ali frazo in na strani se ti bodo prikazali vsi relevantni izdelki. Prikaz zadetkov lahko tudi sortiraš glede na ceno, priljubljenost, število trgovin, število mnenj uporabnikov ali nazivu izdelka. Znotraj kategorije pa lahko uporabljaš tudi številne filtre, s katerimi boš še hitreje prišel do relevantnih zadetkov.  S klikom na gum »primerjaj cene« boš preusmerjen na podstran izdelka, kjer lahko najdeš vse trgovine, ki omenjeni izdelek ponujajo ter njihove cene. S klikom na »več o ponudbi« pa boš preusmerjen direktno na stran trgovca.

Ceneje.si je del skupine ceneje, ki v svoji mreži vključuje tudi portale jeftinije.hr, idealno.rs in idealno.ba, ki so prav tako portali za primerjavo in spremljanje ponudb spletnih trgovin na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini. Tudi na jeftinije.hr lahko najdeš več kot 260 trgovin, na idealno.rs več kot 240 ter 78 trgovin na idealno.ba. V kolikor želiš biti na tekočem se lahko na spletni strani ceneje.si prijaviš tudi na tedenski mailing, s katerim boš med prvimi izvedel vse najboljše sezonske ponudbe.

427 ogledov - klik na katalog za ogled